CAIXA D’EINES CORONAVIRUS

 • Conte: Sortint de l’UCI

  Guia essencial per vèncer el pànic al coronavirus: L’objectiu d’aquest còmic és ensenyar-te com respon el cervell davant d’aquesta situació. Idea original i assessorament psiquiàtric: Paloma Fernández. Guió i dibuix: Julio A. Serrano

 • Conte: RECUPERANT-SE A PLANTA

  Llegint aquest còmic aprendràs quines són les àrees cerebrals implicades en les emocions i com poden arribar a interactuar entre si en situacions crítiques. Idea original i assessorament psiquiàtric: Paloma Fernández. Guió i dibuix: Julio A. Serrano

 • Les mans ben netes

  Un conte on explica als nens la importància de rentar-se bé les mans. Editat per l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària de la Generalitat de Catalunya.

 • La Rosa contra el virus

  El conte infantil La Rosa contra el virus, un recurs per explicar la necessitat de confinament als fills i filles, el COPC col·labora en el conte de Mercè Bermejo, publicat per Edicions Sentir.

 • El Mussol i el coronavirus

  A més de Júlia Vergara, el llibre l’han elaborat dos investigadors més: Enric Vidal i Xavier Abad. Tots tres treballem al Centre de Recerca en Sanitat Animal de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA-CRESA). Un centre que està treballant per a desenvolupar una vacuna contra el covid-19.

 • Pare, vull sortir de casa!

  Un conte realitzat per l’Anna Gual i il·lustrat per Sergi Alegre. Dedicat a totes les petites i petits herois d’aquests dies de confinament.