ORIENTA AULA

ORIENTA AULA és un espai formatiu i d’intercanvi, orientat a estudiants i especialistes en salut mental i professionals de la salut en general, l’ensenyament i la intervenció social.

El nostre objectiu és promoure la reflexió i actualització en l’àmbit de l’atenció a infants, joves i famílies. Fa més de quaranta anys que som monogràfics i ens hem especialitzat en aquest camp. Oferim propostes formatives innovadores que afavoreixin l’especialització i l’expertesa en la pràctica clínica, tant des del vessant preventiu com diagnòstic i terapèutic.

CURSOS I CONFERÈNCIES

CONFERÈNCIES A LA COMUNITAT

CURSOS, MÀSTERS I POSTGRAUS ON PARTICIPA ORIENTA

JORNADES I CONGRESSOS

DEPARTAMENT DE DOCÈNCIA

SUPERVISIONS CLÍNIQUES

Promoció del coneixement, actualització i especialització en salut mental.

La Fundació Orienta, a través d’Orienta Aula, promou la formació per a portar a terme una activitat assistencial i preventiva de qualitat especialitzada en salut mental infantojuvenil.

La institució està compromesa en la promoció del coneixement, especialitzat mitjançant iniciatives formatives innovadores en l’àmbit del desenvolupament de la salut mental, a càrrec de destacats docents nacionals i internacionals.

Vols rebre totes les notícies de Fundació Orienta?

Subscriu-te

Orienta Aula

És un espai formatiu d’intercanvi, creixement i trobada, obert a estudiants i professionals de la salut, la salut mental, l’ensenyament i la intervenció social.

Objectiu

El nostre objectiu és promoure la reflexió i actualització contínues en l’àmbit de l’atenció a d’infants, joves i famílies, àmbit en el qual ens hem especialitzat al llarg dels darrers quaranta anys.

Compartir

És per això que volem compartir i eixamplar aquest coneixement amb propostes formatives innovadores que afavoreixin l’especialització i l’expertesa en la pràctica clínica, tant des del vessant preventiu com diagnòstic i terapèutic.

Equip

El nostre equip docent el formen principalment destacats professionals vinculats a la nostre institució, així com prestigiosos col·laboradors tant nacionals com internacionals.