El passat 21 de febrer al Centre Cultural la Bòbila de l’Hospitalet de Llobregat, va tenir lloc les VI Jornades en Salut Mental «Detecció i intervenció precoç. Claus per a la salut mental del futur», organitzades per Benito Menni CASM de Germanes Hospitalàries.

L’Ajuntament de L’Hospitalet, des de la Taula de Salut Mental, ha potenciat i facilitat la realització d’aquest acte.

El caràcter científic de la jornada va fer que hi participessin diverses entitats presentant treballs científics, Fundació Orienta, Hestia Alliance, Hospital de Bellvitge, ICS,…

A la Jornada es va donar veu a professionals amb àmplia experiència a l’àmbit, a persones, i familiars que pateixen malaltia mental que, amb la seva experiència, poguessin fer reflexionar a l’auditori de la importància de fer una abordatge i intervenció precoç, ja que una intervenció precoç es la clau per poder fer un bon diagnòstic i un millor pronòstic i recuperació.

A la Cloenda es va fer el reconeixement als millors treballs i es va atorgar un premi al que el Comitè Científic va avaluar com el millor de tots.

El pòster guanyador va ser pels nostres companys del CSMIJ de l’Hospitalet (Fundació Orienta) Montserrat Perdiguero, Psicòloga clínica; Marta Mascarell, Treballadora social; Sebastián D’Agostino, Psiquiatre;  Connie Pilar, Infermera.

Amb el títol: Implementació del programa de intervenció en psicosis adolescent en un centre de salut mental infanto-juvenil.