Missió Internacional a Londres 2019

El Clúster Salut Mental Catalunya va organitzar per segon any consecutiu una Missió Internacional a Londres els dies 14, 15 i 16 d’octubre, amb l’objectiu d’establir relacions productives amb països punters del sector de la salut mental i les neurociències.

Dinamarca va ser el primer lloc seleccionat a causa del seu potencial com a model assistencial, especialitzat en envelliment i discapacitats.

Enguany, una expedició d’empreses, entitats i organitzacions del sector van viatjar a la capital del Regne Unit. Teresa Ribalta, Directora Adjunta i Brenda Tarragona, Cap de Servei del CSMIJ de Gavà i Castelldefels, van anar en representació de la Fundació Orienta, i també com a membres del Grup-TLP Barcelona.

La missió rep el suport d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya.

Londres es representa com un ecosistema de salut capdavanter que compta amb un mercat atractiu per a professionals i empreses catalanes

Els participants vam comptar amb un programa dissenyat segons les necessitats i demandes del sector, amb ponències de personalitats de referència com per exemple: Claire Murdoch, Directora del Departament de Salut Mental del National Health Service (NHS); Ray James, Director del Departament de Discapacitats i Autisme del NHS; Andy Bleaden, Director de Desenvolupament Sectorial de l’ECHAlliance (organització global que promou la salut digital); Dan Keeley, activista en Salut Mental.