Adhesió al Projecte Empresa Promotora de Salut

El dia 23 d’octubre es va celebrar a la sala d’actes de la Secretaria de Salut Pública del Departament de Salut, el primer acte de lliurament dels diplomes d’adhesió al projecte Empreses Promotores de Salut (EPS).

Una empresa promotora de salut és aquella que, a més de complir amb totes les mesures de seguretat i de prevenció de riscos laborals, es preocupa pel benestar dels seus treballadors, que són el seu principal actiu; dona suport de manera activa a la política de promoció de la salut en l’entorn laboral i està compromesa amb la comunitat a la qual pertany i amb la sostenibilitat.

La benvinguda va anar a càrrec de la Directora de l’Institut Català de Seguretat i Salut Laboral del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Elena Juanola, i de la Subdirectora de Promoció de la Salut de la Secretaria de Salut Pública, Carmen Cabezas, les quals van destacar el treball conjunt dels dos Departaments.

L’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), amb l’objectiu de reconèixer i impulsar la feina de les empreses compromeses amb el projecte d’EPS, han creat un diploma amb quatre nivells d’adhesió, d’acord amb el resultat de l’autoavaluació: membre, bronze, argent i or.

Va comptar amb la presència de les 14 empreses que han obtingut el diploma d’adhesió, entre elles Fundació Orienta i, van recollir el diploma Míriam Berrio, Cap de secretaria de Técnica i de Gestió; Sònia Renau, Secretària d´Administració i RRHH.

L’acte es va concloure amb l’agraïment als presents i la felicitació a les empreses adherides.