Acreditació d’especialistes en MBT

El passat 26 d’abril a la seu de la Fundació Orienta, es va realitzar una Jornada Interna de treball i supervisió sobre Teràpia Basada en la Mentalització per Adolescents (MBT-A) amb l’expert Dr. Efrain Bleiberg, Professor de Psiquiatria del Baylor College of Medicine, Cap de Psiquiatria del Texas Children’s Hospital i Membre de l’Equip de Mentalització de l’Anna Freud Centre.

En aquesta jornada es va poder aprofundir en l’aplicació d’aquesta tècnica amb un grup de professionals de la nostra institució que han realitzat un treball d’especialització en aquesta temàtica durant els últims dos anys amb el Dr. Bleiberg.

Al finalitzar la jornada el Dr. Bleiberg, com a representant de l’Anna Freud National Centre for Children and Families of London, i la Sra. Teresa Ribalta, com a Directora Adjunta de la Fundació Orienta, van fer entrega dels diplomes.

Es van acreditar com a Supervisors i Instructors en Teràpia Basada en la Mentalització per Adolescents: Rubén Arévalo, Psiquiatre del CSMIJ de Gavà, Jordi Borrás, Psicòleg de l’Hospital de Dia de Miralta, Miguel Cárdenas, Psiquiatre i Cap de Servei del CSMIJ de Sant Boi, Cèlia García, Psiquiatre del CSMIJ del Prat, Mª Jesús Saís, Psicòloga del CSMIJ de Castelldefels i José Andrés Sánchez, Psiquiatre.

Des d’aquí els donem l’enhorabona pel treball realitzat el qual sense dubte contribuirà a millorar l’atenció als nostres joves i a les seves famílies.