VII Jornada Grup-TLP Barcelona

El passat dijous 25 d’abril de 2019, es va celebrar la VII Jornada del Grup-TLP Barcelona.

Enguany, el tema tractat va ser ‘’Com afrontar situacions conflictives a través de la Psicoteràpia basada en la Mentalització’’. Vam tenir l’honor de que el Dr. Efrain Bleiberg, doctor en medicina, llicenciat en psicologia i membre de l’equip de Mentalització de l’Anna Freud Centre, fos el ponent principal de la Jornada.

La inauguració va ser a càrrec de la Sra. Magda Casamitjana, directora del Programa d’abordatge integral dels casos de salut mental d’elevada complexitat de la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya i del Sr. Alfons Icart, president del Grup-TLP Barcelona.

Al llarg de la Jornada, es van treballar diferents aspectes al voltant de la Psicoteràpia basada en la Mentalització i el Trastorn Límit de la Personalitat. Durant el matí, es va aprofundir en els avenços en l’aferrament, la mentalització i la confiança epistèmica, així com en el tractament del trauma i els Trastorns Narcisistes. Després de la pausa del matí, la Sra. Teresa Ribalta, el Dr. Marc Ferrer i la Sra. Maria Jesus Rufat, membres de la Junta Directiva, van oferir als assistents una breu presentació del Grup-TLP Barcelona. A la sessió de la tarda, es va treballar el Tractament basat en la Mentalització amb parelles (MBT-CO).

Finalment, el Dr. Joan Vegué, vicepresident del Grup-TLP Barcelona, va clausurar la Jornada.

Els felicitem per l’èxit d’assistència i per la gran qualitat de les diferents ponències de la VII Jornada que ens va oferir el Dr. Efrain Bleiberg.