XXIII Workshop de Salut Mental

Amb motiu del 25è Aniversari del servei de Salut Mental del Consorci Sanitari de Terrassa, el passat 15 de novembre va tenir lloc a la sala d’actes Joan Costa i Roma de l’Hospital de Terrassa, el XXIII Workshop de Salut Mental, on els professionals que van realitzar la seva formació en CST van compartir les línies d’especialització que han seguit en la seva trajectòria professional posterior.

El nostre company Omar Díez, Psiquiatre de l’Hospital de Dia de Miralta (Fundació Orienta), va participar en una taula del workshop, moderada per Maite Garolera (CST) juntament amb Laura Bosa (HU Santa Maria, Lleida). Va presentar una ponència titulada: Tractament amb Teràpia Dialèctica Conductual (DBT) en context d’Hospital de Dia.

En ella compartia amb els assistents, el treball que realitza al nostre centre de Miralta (Hospitalet) amb adolescents amb trastorns complexos, que tenen com a base una desregulació severa de les emocions i els bons resultats que s’obtenen en aquests casos amb l’aplicació de la DBT.