El Consell de Sector d’Atenció a la Salut Mental de La Unió va organitzar el passat 24 de maig la V Jornada de Salut Mental, al Col·legi Major Sant Jordi de Barcelona.

Un dels objectius d’aquesta jornada era la de fomentar el benestar i la prevenció de les persones que pateixen o que estan en risc de patir algun problema de salut mental i a les seves famílies, i poder-los donar una resposta resolutiva.

La jornada es va estructurar en dues taules i una conferència oferint un espai d’anàlisi i reflexió de promoció i prevenció, i donar a conèixer diverses experiències d’èxit que es duen a terme a Catalunya.

La Inauguració va anar a càrrec de: Ramon Massaguer, vicepresident 2n de La Unió, Pilar Magrinyà, directora general de Planificació en Salut del Departament de Salut i Josep Pifarré, vocal-president del Consell de Sector d’Atenció a la Salut Mental de La Unió.

Es van presentar varius programes i projectes, un d’ells va ser el presentat per la Fundació Orienta “Programa AIRE com a prevenció secundària en salut mental”, a càrrec de Teresa Ribalta, directora general adjunta.

La Cloenda va a estar a càrrec de Roser Fernández, directora general de La Unió i Josep Pifarré, vocal-president del Consell de Sector d’Atenció a la Salut Mental de La Unió.

Newsletter La Unió