HOSPITAL DE DIA PER A ADOLESCENTS COLLBLANC

HOSPITAL DE DIA PER A ADOLESCENTS

Plànol

INFORMACIÓ

 • HORARI

  Horari assistencial:

  De dilluns a dijous De 9.00 a 16.00h
  Divendres De 9.00 a 14.00h

  Horari atenció administrativa:

  De dilluns a dijous De 8.00 a 14.00h i de 14.30 a 16.30h
  Divendres De 8.00 a 14.00h
 • COM ARRIBAR

  AUTOBUSOS INTERURBANS:

  52, 54, D20, H8, LH1, LH2

  METRO:

  L1, L5, L9S, L10S

  ESTACIÓ RENFE:

  R1, R3, R4

 • QUADRE FACULTATIU

  OMAR DÍEZ

  ÁGATA DEL REAL

  OMAR DÍEZ

  CRISTINA ESPUNY

  SEREZADE FARGALLO

  ELOISA M. FERNÁNDEZ

  MARTA MURUGARREN

  ENRIQUETA SAEZ

  PERE SANTAMARIA

  CAP DE SERVEI

  PSICOLOGIA CLÍNICA

  PSIQUIATRIA

  EDUCACIÓ SOCIAL

  EDUCACIÓ SOCIAL

  TREBALL SOCIAL

  INFERMERIA

  DOCENT (Dept. d’Ensenyament)

  EDUCACIÓ SOCIAL

QUÈ EN PENSEN DE NOSALTRES ELS NOSTRES PACIENTS:

La psicòloga que ens va tractar era molt professional i molt agradable; i, sobretot, ens va dir que el que li passava al nen no era culpa nostra. Ni meva, ni del meu marit, ni de ningú. Aquell no era moment de buscar culpables.

Ara, en poc temps, tot ha canviat. El meu fill està molt millor.

Vam anar al psicòleg i realment vaig trobar algú que ens escoltava i tenia ganes d’ajudar-nos. Gràcies a aquella visita, avui en dia puc tenir una conversa amb la meva filla. Sense crits, sense ensurts, sense menyspreus, sense cops de porta. Penso que si de petit hagués pogut anar al psicòleg, les coses m’haurien anat molt millor.

Recordo el primer dia que vaig anar al psicòleg. Estava al patí de l’escola jugant amb els meus amics i van venir els meus pares a recollir-me. Li vaig explicar que moltes vegades em faig pipí al llit.

Des que vaig anar al psicòleg, m’he fet pipí al llit només una vegada i va ser perquè vaig veure una pel·lícula de por i després no podia dormir. M’agradaria quedar-me a dormir a casa d’algun amic. Així podrem divertir-nos molt parlant a la nit.

Em va sorprendre perquè em va agradar anar al psicòleg. M’hi vaig sentir molt còmoda i en cap moment vaig sentir-me jutjada ni culpable de res. Ara, algun cop parlo amb la meva mare de coses que mai m’hauria atrevit a dir.

El millor és que ja no estic enfadada tot el dia i a l’institut han deixat d’amonestar-me. La profe de català ja no m’ha expulsat més de classe. Ara trobo que tot és més fàcil… fins i tot els exàmens.