En motiu del dia Mundial de la Salut Mental, la Fundació Orienta va celebrar el passat dia 26 de setembre a Can Massallera l’acte de lliurament de Premis del V Concurs de dibuix, “Els valents que pinten sentiments”.

En aquesta ocasió, l’acte va ser a càrrec de l’Escola d’Arts Escèniques Hamlet, i vam poder gaudir d’un espectacle musical que tractava del tema escollit per aquest any “Els somnis”.

Un any més, el jurat li va resultar molt difícil poder escollir els dibuixos guanyadors, ja que cada vegada són més els treballs presentats.

Els encarregats de donar els premis als guanyadors van ser: Montserrat Gibert, Presidenta del Patronat de la Fundació Orienta; Josep Maria Mas i Xavier Nin, en representació de Sant Boi Empresarial; Teresa Ribalta, Directora General Adjunta de la Fundació Orienta; i, Rosé Soler, Cap Departament de Salut Comunitària en representació de l’Ajuntament de Sant Boi

Volem agrair a tots els que han col·laborat per poder fer possible aquest acte: Ajuntament de Sant Boi, Clúster de Salut Mental, Sant Boi Empresarial, Papereria Pelegrín, Estudi gràfic 1859 i, sobretot, als usuaris i famílies per participar un any més en aquest acte.