El passat dia 9 de novembre a l’Hotel BCN Events de Castelldefels vam celebrar el 20è Aniversari de l’Hospital de dia per a adolescents de Gavà amb una Jornada commemorativa: “Perspectives de Futur per a l’adolescent en crisi”.

La Il·lma. Sra. Raquel Sánchez, Alcaldessa de Gavà i Mercè Gibert, Cap de Servei de l’Hospital de dia de Gavà, van inaugurar l’acte.

Durant tota la Jornada els ponents de les taules van exposar les seves experiències i amb els assistents es van intercanviar opinions en relació a les persones amb problemes de salut mental.

Els temes en els quals es va posar especial èmfasi van ser l’atenció urgent de necessitats adolescents greus i la necessitat de coordinació entre diferents serveis.

Montserrat Palau, Membre Emèrita de la Fundació Orienta i Víctor Ribes, Cap de Servei del CSMIJ del Prat, van ser els encarregats de fer l’entrega del Premi al millor Pòster científic que va ser per l’equip del CSMIJ de l’Hospitalet al treball: Estudi descriptiu de Perfils i causes en les temptatives de suïcidi d’adolescents atesos en un servei de Salut Mental d’atenció ambulatòria.

Cristina Molina, Directora del Pla Director de Salut Mental i Addiccions, Teresa Ribalta, Directora General Adjunta de la Fundació Orienta i l’Alfons Icart, Director de la Fundació Orienta, van cloure l’acte.

L’acte va comptar amb una emotiva interpretació del tenor David Alegret i de la pianista Viviana Salisi.