AJUDA’NS A MILLORAR

Els vostres suggeriments ens ajuden a millorar

En tot moment, podeu fer-nos arribar suggeriments i idees de millora a través del personal d’atenció a l’usuari o enviant un correu electrònic a: atenciousuari@fundacioorienta.com

Trobareu fulls de suggeriments/agraïments/reclamacions als taulells d’atenció a l’usuari de tots els nostres centres o podeu descarregar-vos l’imprès en aquesta pàgina web.

També ens podeu fer arribar, a aquesta mateixa adreça de correu electrònic, els dubtes que pugueu tenir en relació a l’atenció que rebeu com a usuaris de la nostra organització. Tan aviat com haguem rebut el vostre escrit, ens posarem en contacte amb vosaltres per donar una resposta al tema que plantegeu.

SATISFACCIÓ DE L’USUARI

Per a la Fundació Orienta l’avaluació de la satisfacció dels usuaris esdevé un objectiu important. Amb els resultats de les enquestes i els grups focals, podem escoltar directament els ciutadans i saber quina percepció, valoració i opinió tenen de la Fundació Orienta i dels serveis que reben. Posteriorment, en fem una anàlisi a fi de per millorar el servei.

Si el vostre fill o filla està senti visitat en els nostres centres i voleu vol participar en els grups focals i donar-nos l’opinió, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant l’adreça de correu electrònic atenciousuari@fundacioorienta.com

També podeu omplir aquí l’enquesta anònima de satisfacció.