II JORNADES DE LA SECCIÓ DE
PSICOTERÀPIA DE GRUP DE LA AEN

“La clínica grupal en els Serveis de Salut Mental”. Amb aquest títol es va obrir la segona Jornada de la Secció de Psicoteràpia de Grup de l’AEN que va tenir lloc a l’Hospital Universitari de la Princesa de Madrid, els dies 24 i 25 d’octubre de 2019.

Els nostres companys van poder compartir i presentar els TALLERS KIDSTIME, tallers que tenen com a objectiu donar una resposta adequada a les dificultats que experimenten tant els pares o mares amb problemes de salut mental com els seus fills i filles, afavorint actituds resilients (protectores) per prevenir possibles trastorns mentals.

Aquest treball va ser presentat i realitzat pels professionals de l’equip multidisciplinari dels tallers Kidstime de l’Hospitalet de Llobregat: Mª Jesús Fumanal i Carmen Serrano (CSMA Hospitalet, Benito Menni), Connie Pilar i Sebastián D’Agostino (CSMIJ Hospitalet, Fundació Orienta).

La Clínica En grup en la infància i adolescència és una perspectiva que cada vegada més s’està instaurant en les Unitats Comunitàries i específiques de la infància, amb la seva comprensió de la producció psicopatològica, la configuració vincular i les seves transformacions davant els canvis importants en diferents moments de la vida.