Taller de Psicodrama

Orienta Aula va organitzar el dia 8 de juny a la Sala d’actes de la Fundació Orienta, un Taller de Psicodrama per la pràctica clínica i educativa dirigit per Deni Francis, actriu i facilitadora de drama. Aquesta formadora gaudeix d’un important prestigi a Londres, i és especialista en habilitats de comunicació, narració de contes i utilització de tècniques de drama per construir la resiliència, la confiança i l’autoestima. A més, és facilitadora dels Tallers KidsTime a organitzacions arreu del món.

L’objectiu d’aquest taller va ser el d’aprendre a utilitzar Tècniques Teatrals i Dramàtiques en la pràctica psicoterapèutica, social i educativa, al servei de promoure l’autoestima, la confiança i la resiliència dels pacients, clients i equips de professionals, i entendre com es poden utilitzar els jocs i tècniques de dramatització per construir confiança i crear un ambient segur i de suport. En definitiva, experimentar i jugar amb un enfocament innovador i reconèixer la importància d’utilitzar el drama com potenciador d’una Estratègia Vital.

El taller va ser tot un èxit de participació, ja les places estaven exhaurides des de feia setmanes, i els participants van sortir molt satisfets, pel que esperem poder oferir una segona edició en el futur.