La Fundació Orienta va establir un conveni de col·laboració amb la Fundació Anna Vives, per tal d’utilitzar i difondre aquesta tipografia.

La Fundació Orienta vol transmetre amb la seva imatge, el seu treball i la seva responsabilitat amb ajudar als infants i als adolescents a desenvolupar al màxim les seves capacitats emocionals, relacionals i creatives.

Creiem que la tipografia Anna Vives ens pot ajudar a expressar la nostra missió.

És una tipografia en format digital dissenyada per l’Anna Vives. L’Anna és una noia amb Síndrome de Down que ha dedicat un any sencer a apropar-se al món de la lletra, treballant la lectura i l’escriptura. A través de l’observació de l’entorn i la investigació de diferents publicacions impreses, ha analitzat les diferents formes que poden adoptar les lletres. La intenció original de la tipografia és imitar els traços de l’escriptura de l’Anna, una grafia molt particular ja que barreja caràcters en majúscula i minúscula indistintament.

En ser una tipografia de lletra lligada és molt adequada per utilitzar en textos curts o de caràcter informal. Està composta per 126 caràcters corresponents a l’alfabet llatí, signes de puntuació, accents i alguns caràcters especials.

Trobareu més informació a: www.annavives.com