III Jornada de Treball Social amb Infància i Famílies

El passat divendres 12 de maig a la Sala de l’Espai Francesca Bonnemaison, es va celebrar la III Jornada de Treball Social amb infància i famílies “Adolescència i Treball social: prevenció, acompanyament i intervenció”, organitzada per la Comissió del Col·legi oficial de Treball Social de Catalunya.

David Nadal referent de la Comissió d’Infància i Família del TSCAT, començava aquestes jornades amb aquestes paraules “L’adolescència és la franja oblidada en les polítiques, en els nostres discursos”.

Trini Sánchez, treballadora social del CSMIJ de Castelldefels de la Fundació Orienta i formadora dels tallers Kidstime va explicar una intervenció familiar de prevenció i innovació en resiliència quan hi ha trastorn mental parental. “Tallers Kidstime”.

Es va revisar i actualitzar el treball social que es fa sobre l’adolescència amb l’objectiu d’analitzar i millorar els mecanismes de participació.

Durant tota la Jornada es va qüestionar si realment es poden afrontar els reptes que comporta l’adolescència: suïcidis cada cop més freqüents, la gestió de les xarxes socials o la por a la pèrdua de les malalties de transmissió sexual, …

http://www.tscat.cat/continguts/noticies/el-treball-social-com-generador-de-ponts