KIDS TIME logo Kids Barcelona i Kids Foundation

Els dies 4 i 5 de novembre es va celebrar, a la sala d’actes de la Fundació Orienta, una Jornada de Formació amb la Kidstime Foundation, organitzada pel Grup Kidstime Barcelona.

Jornades_educadors_F.Orienta Jornades_KIDSTIME4_Nov16

El Grup Kidstime Barcelona es una organització que està formada per quatre institucions: Fundació Orienta, Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Benito Menni CASM i l’Hospital Sant Joan de Déu, que es creà amb l’objectiu de prevenir en salut mental els nens i joves vulnerables.

L’objectiu d’aquesta jornada va ser acreditar a professionals que treballen en les xarxes de salut mental infanto juvenil i d’adults, com a formadors amb aquesta tècnica. Aquesta formació reglada segueix les normes establertes per la Kidstime Foundation en els seus diferents nivells d’acreditació i comporta una formació teòrica a través de seminaris i jornades, així com la participació en grups de supervisió amb diferents supervisors acreditats per la Kidstime Foundation.

La jornada va anar a càrrec de diferents professionals de la Kidstime Foundation:

Dr. Alan Cooklin, Psiquiatra familiar. Fundador de la Kidstime Foundation, és consultor del Projecte Família de malaltia Mental greu per Camden i Islington NHS Foundation Trust i professor titular honorari de la Universitat College de Londres. Va ser consultor a càrrec dels Serveis d’Enllaç per a Hospitals pediàtrics UCL.

Dr. Leonard Fagin, Consultor psiquiatra honorari de l’University College London. Dirigeix un taller Kidstime a l’àrea de la Hackney de Londres. Ha treballat al Centre Anna Freud en el servei d’assessorament pels jutjats de família.

Deni Francis, Actriu d’Arts escèniques. Ha treballat 15 anys en els tallers Kidstime. Facilitadora de grups Kidstime a organitzacions multinacionals.