PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE JAUME FUNES – Educar adolescents… sense perdre la calma

Jaume Funes portada llibre 2

Amb motiu de la publicació del llibre Educar adolescents… sense perdre la calma, de Jaume Funes, el dimarts dia 8 de novembre, va tenir lloc un debat a la sala d’actes Rosa Sensat de Barcelona, amb el títol “Embogir l’adolescència. Com podem entendre i continuar educant nois i noies encantadorament insuportables?”

Van participar al debat Eva Bach, pedagoga i escriptora; Jordi Badiella, professor de secundària; Jordi Bernabeu, psicòleg i educador; i el mateix Jaume Funes. Van estar moderats per Ricard Ustrell, periodista i director del programa El Suplement, de Catalunya Ràdio. L’acte va ser conduït per Francina Martí, Presidenta de Rosa Sensat.

Va ser un debat molt interessant i participatiu al voltant de com poder ajudar a pares, mares i educadors a compartir la passió de conviure amb adolescents i voler continuar educant-los.

Jaume Funes, psicòleg, educador, periodista, i Patró de la Fundació Orienta, fa més de quatre dècades que dedica la seva vida professional als adolescents i a aportar una mica de serenor als adults que hi conviuen amb ells. És autor de diverses obres que reflexionen sobre la responsabilitat educativa dels adults i un col·laborador habitual en els mitjans de comunicació del país.